FEM3 CAFÉ
Szorcsik Viki azt hitte, meg fog halni

Szorcsik Viki igazi nagy világutazó, és nemrégiben Máltán járt. Viki elmesélte, rettenetesen fél a repülőgépeken, sokszor el is sírja magát. A színésznő elárulta, egy alkalommal amikor Thaiföldről utazott haza, egy öt órán át tartó viharba kerültek bele, ekkor annyira félt, hogy felhívta édesanyját, és elbúcsúzott tőle.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: félelem   repülés   repülő   szorcsik viktória

2016. december 2. 12:08Kapcsolódó anyagok
Veszélyes helyzetbe keveredett Szorcsik Viktória
A színésznő nemrég Egyiptomban vett részt egy fotózáson, mesélt az ott átélt izgalmakról, és megosztotta egészségének titkát is.
tovább
Cooky fél, hogy nem lesznek rá kíváncsiak?
A műsorvezető élete komoly fordulathoz közeledik, hiszen repülőgép-pilótaként is szeretne dolgozni. Több lábon akar állni, mert nem tudja, meddig tud működni a jelenlegi szakmájában. Azon gondolkodott el főképp, hogy az emberek kíváncsiak lesznek-e majd rá később.
tovább
Menet közben romlott el St. Martinék repülője
A szaxofonművész és felesége Ausztráliába utazott, de a repülő, amivel mentek, fél napos késéssel érkezett meg, mivel menet közben meghibásodott. Szerencséjük, hogy ezt átszállás közben, a földön vették észre, így csak a gép cseréjét kellett megvárniuk.
tovább
Vásáry André a washingtoni repülőtéren ragadt szentestére
A férfi szoprán fellépései miatt sokszor járt külföldön ünnepek közelében. Egyszer Washingtonból jött volna haza, de hirtelen annyi hó esett, hogy az összes repülőjáratot törölték, ezért a korábbi menedzserével kellett töltenie a szentestét, akivel már elég rossz volt a viszonyuk. Andréék karácsonyai izgalmasan szoktak telni, az is előforult már, hogy felgyulladt a karácsonyfájuk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS