FEM3 CAFÉ
Koponyatörését követően vált matekzsenivé a földrajz tanár

Hágen András sok évvel ezelőtt egy balesetet követően koponyatörést szenvedett. A földrajz-történelem szakos tanár azóta ért a fizikához, matematikai összefüggéseket lát, sőt még a szerelem elméletét is megalkotta…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baleset   koponya   matematika   tanár

2016. december 2. 12:17Kapcsolódó anyagok
Nótár Mary: ˝Nem én szenvedtem autóbalesetet˝
Egyes bulvármédiumok szerint Nótár Marynek nemrégiben autóbalesete volt. Az énekesnő a FEM3 Caféban üzente meg rajongóinak, és az újságíróknak – akik szerinte sok valótlanságot állítanak róla mostanában –, hogy nem ő ült az összetört autóban, pusztán egy ismerőse segítségére rohant.
tovább
Nika bevallotta: nagyon félt a tanítástól
Az énekesnő az elmúlt két évben énektanárként dolgozik, amitől kezdetben nagyon tartott. Nika elárulta, hogy mit szeret igazán a munkájában, és azt is, hogyan közli valakivel, ha az illető nem feltétlenül zenei pályára született…
tovább
Egyetemi tanár lenne Mujahid Zoli?
Az énekes visszaülne az iskolapadba: február közepén adta be felvételi jelentkezését a zeneművészeti egyetemre, ahol a mesterdiplomáját szeretné megszerezni. Már most is tanít, Pély Barnát is szokta helyettesíteni, de ahhoz, hogy egyetemen is taníthasson, szükséges a következő fokozat is.
tovább
Tanár-diák konfliktus: Kinek higgyünk?
Bogár Zsuzsa pszichológus és Bereczky Csongor angoltanár beszéltek arról, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a pedagógus-tanuló közti problémákat. Legfontosabbnak a megelőzést tartják, valamint azt, hogy fel kell mérni, hogy helytálló-e, ha a gyerek minden esetben a tanárt hibáztatja.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS