FEM3 CAFÉ
Jótékonyság: koraszülötteknek varr ruhát a házaspár

Közel 25 ezren osztották meg azt a posztot, amin Hegyi Ferenc koraszülötteknek varr ruhákat. A férfi és felesége, Emília hat évvel ezelőtt látta meg a Koraszülöttekért Országos Egyesület felhívását, amelyben önkénteseket keresnek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csecsemő   jótékonyság   koraszülött   ruha

2016. december 2. 11:49Kapcsolódó anyagok
Majoros Hajniék különleges módon segítik a gyerekeket
Néhány egyszerű készségfejlesztő labda is nagy örömet okozhat egy óvodás számára. Majoros Hajni és Majka egy olyan jótékonysági akcióhoz csatlakoztak, melynek keretén belül speciális labdákkal támogatják az ovikat. A részletekről Hajni és Végh Tibor beszéltek a FEM3 Caféban.
tovább
Kritizálták Pirner Almát terhessége alatt
Pirner Alma és dr. Gasztonyi Zoltán szülész-nőgyógyász beszéltek a várandósság alatti sportolás előnyeiről. Alma a nyolcadik hónap végéig sportolt. Mivel csak az ötödik hónapban kezdett látszani a pocakja, sokszor megkapta, hogy hogy a kisfia biztos koraszülött lesz, nem fejlődik rendesen, vagy alacsony súllyal születik, ennek ellenére Alen közel négykilósan jött világra.
tovább
Őssejttel gyógyíthatók a koraszülöttek betegségei
A koraszülötteknél bekövetkező betegségek gyógyítására lehet megoldás az őssejt levetetése.
tovább
Veszélyes lehet a koraszülött szállítása
Dr. Somogyvári Zsolt, a Peter Cerny Alapítvány igazgatója mesélt Joshi Bharatnak a koraszülöttek kezeléséről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS