FEM3 CAFÉ
Tilla: ˝Mindannyiunk érdeke a megelőzés˝

December 1. az AIDS világnapja. A gyógyíthatatlan betegség elleni küzdelem évtizedek óta fontos, és a figyelemfelhívás szerepe is egyre erősebbé vált az elmúlt években. A FEM3 Café vendége volt Tilla, aki szintén szívügyének tekinti a HIV-fertőzés elleni küzdelmet és a tévhitek eloszlatását.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   hiv   hiv-szűrés   megelőzés   tilla

2016. december 1. 10:26Kapcsolódó anyagok
Egykori rabok is szerepelnek Tilla új filmjében!
A műsorvezető legújabb, Tiszta szívvel című filmjében hétköznapi emberek játszanak, akik nem rendelkeznek semmilyen színészi képzettséggel. A FEM3 Caféban részletesen mesélt a különleges szereposztásról a film rendezője, Tilla.
tovább
A szakértő válaszol: elég tízévente a szűrővizsgálat?
Dr. Beró Mariann gasztroentorológus válaszolt a nézők kérdéseire a vastagbélrákkal kapcsolatban, melyről a mai napig kevés információ jut el az emberekhez. A szakértő elmesélte, hogyan zajlik egy vizsgálat…
 
tovább
Megelőzhető, hogy a gyerek elkapja a rotavírust!
Dr. Ujhelyi Enikő, az egyesített Szent István és Szent László Kórház gyermekintenzív osztályának osztályvezető főorvosa beszélt a rotavírus tüneteiről, nehézségeiről és megoldásairól.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS