FEM3 CAFÉ
A stressz okozhatja a hasra hízást

Bagi Renáta pszichológus elmondta, másként reagálunk a stresszre evés szempontjából, és sok esetben lelki problémák állnak a túlzott falás mögött. A pszichológus hozzátette, a tartós stressz miatt megnő a kortizol szint, amely hajlamosabbá teszi az embereket hasra hízni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: evés   fem3café_szakértő   hízás

2016. november 30. 10:59Kapcsolódó anyagok
Jóslás: az inga megmondja hány gyermeked lesz
A FEM3 Café vendége Radics Ági, jósnő volt, aki az ingajóslásról beszélt. Elmondta, az ingán kívül a kézfej vonalaiból is megállapítható kinek hány gyermeke lesz.
tovább
Ingajóslás a FEM3 Caféban!
Radics Ági, jósnő az ingajóslás alapjairól mesélt a FEM3 Café műsorvezetőinek, akik maguk is kipróbálták a módszert.
tovább
A szakértő válaszol: ezek a leggyakoribb téli bőrproblémák
 A FEM3 Café nézői kérdéseire Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász válaszolt.
tovább
Nem lesz lemondható a védőnői ellátás?
Január 1-jén fogadhatják el azt a törvényjavaslatot, mely szerint nem lesz választható a védőnő, illetve az ellátást sem mondhatja el a szülő. Vargáné Pavuk Erzsébet, védőnő volt a FEM3 Café szakértője.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS