FEM3 CAFÉ
Kozma Orsi Lotfi Beginek köszönheti ˝új hangját˝?

Kozma Orsi élete nagyon felpörgött az utóbbi időben. A Sztárban sztárt követően Lotfi Begivel indítottak egy közös projektet, melynek keretében Orsi egy tőle még sosem hallott hangszínben énekel. Emellett a gyönyörű ikerlányai is folyamatosan mozgásban tartják az énekesnőt...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekesnő   hang   kozma orsi   lotfi begi   zene

2016. november 28. 11:13Kapcsolódó anyagok
Vitányi Judit ˝szerelme˝ háttérbe szorult az utóbbi időben
Vitányi Judit, a Tények műsorvezetője elárulta, hogy ő a komolyzene szerelmese, hiszen 7 éves korától gitározik. Kiderült, hogy sok hangverseny konferált fel korábban, és a barátai esküvőin is gyakran zenélt. Judit az édesapjáról is mesélt, aki már harmadszorra küzdött meg a rákkal, és arról is esett szó, hogy mik a további tervei a zenével kapcsolatban.
tovább
Nótár Mary: ˝Nem én szenvedtem autóbalesetet˝
Egyes bulvármédiumok szerint Nótár Marynek nemrégiben autóbalesete volt. Az énekesnő a FEM3 Caféban üzente meg rajongóinak, és az újságíróknak – akik szerinte sok valótlanságot állítanak róla mostanában –, hogy nem ő ült az összetört autóban, pusztán egy ismerőse segítségére rohant.
tovább
Csonka András nem elég bátor új dalok írásához?
Több, mint egy évtized után jelentkezik új albummal Csonka András. A színész-énekes legsikeresebb dalai mellett három új feldolgozás is lesz a CD-n. András a FEM3 Caféban elmondta, új dalok írásához nem érezte magát elég bátornak, szerinte az általa képviselt stílust úgysem játszanák a rádiók.
tovább
Kozma Orsi lánya dalra fakadt a stúdióban
Szeptembertől óvodások lettek Kozma Orsi ikrei. A lányok épp biciklizni tanulnak, az őszi szünetben viszont családi programra is maradt idő. Anna és Sára imádják a zenét, olyannyira, hogy utóbbi a FEM3 Café stúdiójában is énekelt egy kicsit…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS