FEM3 CAFÉ
Kim Kardashian miatt lett újra divat a csipke?

Varró András stylist szerint a csipke az egyik legnemesebb anyag, amit egy nő viselhet, selyemmel kombinálva ráadásul sokkal elegánsabb is lehet az outfit. A FEM3 Caféban a Miss Universe Hungary két döntőse, Oczella Krisztina és Szabó Kitti mutatott be két divatos kombinációt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csipke   divat   ruha   stylist

2016. november 25. 11:32Kapcsolódó anyagok
Egyre népszerűbbek a nők körében a férfias ruhadarabok
A maszkulin ruhadarabok is lehetnek nőiesek. Ágoston Bettina stylist modelljei segítségével bemutatta, hogyan kombináljanak a hölgyek egy férfias nadrágot, cipőt vagy akár egy inget.
tovább
Sütő Enikő a rózsaszín alsónadrágokra esküszik
Sütő Enikő modell és Bagi Renáta pszichológus a divat pszichológiájáról beszélgetett a FEM3 Caféban. Kiderül, hogy valóban depressziósak-e azok a nők, akik farmert hordanak, és Enikő azt is elárulja: miért gondolja úgy, hogy a férfiaknak rózsaszín alsónadrágot kéne hordaniuk.
tovább
A homokóra alkat a múlté? A cselló a legújabb ˝őrület˝!
Úgy tűnik, a sokáig legvonzóbbnak tartott  homokóra testalkat helyét átveszi a cselló-forma. Laky Zsuzsi Jennifer Lopez testét tartja ideálisnak, így ő nagyon örül az új irányzatnak. A szépségkirálynő és Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész a FEM3 Caféban mondta el véleményét az új "őrületről". 
tovább
˝A mai divatban mindent lehet…˝ – véli a stylist
 Egyes divattervezők sokszor nem elégednek meg a hagyományos anyagokkal és funkciókkal, így időről időre napvilágot látnak kissé bizarr és különleges ruhadarabok. A FEM3 Café vendége Peleskey Zsuzsa stylist volt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS