FEM3 CAFÉ
Gyors és egészséges: Gluténmentes rakott zöldségek

A FEM3 Café konyhájában Ilkó Péter táplálkozási szakértő készített egészséges gluténmentes ebédet.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3café_konyha   konyha

2016. november 25. 10:40Kapcsolódó anyagok
Istenire sikerült a Desperado énekesnőjének harcsapaprikása
Gábor Bernadett készített harcsapaprikást túróscsuszával a FEM3 Caféban. A Desparado énekesnője gyerekkora óta nagyon szereti a halakat, és nem fél a szálkától sem. Bernadett elárulta, hogy régebben gyakran főzőtt az együttesnek.
tovább
A Desperado énekesnője azóta főz, amióta együtt van férjével
Gábor Bernadett készített harcsapaprikást túrós csuszával a FEM3 Caféban. A Desparado énekesnője gyerekkora óta nagyon szereti a halakat, és nem fél a szálkától sem, azonban csak akkor kezdett el komolyabban foglalkozni a főzéssel, amikor összeköltözött férjével...
tovább
Fehércsokis babos szuflé quinoa salátával
Bezselics Ildikó gasztronómiai szakíró készített quinoa salátát, és hozzá babból fehér csokis szuflét. Ideális választás vegetáriánusoknak, hiszen remek húspótló alapanyagokból készül a finom fogás.
tovább
Tökéletes húspótló: Quinoa saláta babbal
Bezselics Ildikó gasztronómiai szakíró készített quinoa salátát, és hozzá babból fehércsokis szuflét.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS