FEM3 CAFÉ
Mujahid Zoli lélekben már készül a vizsgaidőszakra

Szeptembertől ismét egyetemre jár Mujahid Zoli. Az énekesnek így a szokásosnál is sűrűbb lesz a következő pár hete, hisz a karácsonyi fellépések mellett a beadandókra és a vizsgákra is készülnie kell. Emellett azért jut ideje a családra is, már azt is tudja, hogy ő fog főzni az ünnepek alatt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egyetem   énekes   mujahid zoltán   vizsga

2016. november 24. 12:54Kapcsolódó anyagok
Titkos projekten dolgozik Mujahid Zoli?
Életmódot váltott Mujahid Zoltán. A Megasztár egykori döntőse komolyan veszi a sportolást, s mindent megtesz azért, hogy naponta mozogjon valamit. Zoli életébe ez hozta be az ételek szeretetét, immáron megválogatja mit és mikor visz be a szervezetébe. Jelenleg egyébként az egyetem mellett egy új projekten is dolgozik, amiről azonban egyelőre titokzatosan fogalmaz csak.
tovább
Ilyen lett Mujahid Zoltán tiramisuja
Mujahid Zoltán tiramisut készített a FEM3 Caféban, ami nagyon ízlett a két műsorvezetőnek.
tovább
Mujahid Zoltán ˝befogta˝ Stohl Lucát a konyhába
A FEM3 Café konyhájában Mujahid Zoltán énekes készítette el kedvenc desszertjét, ami nem más, mint a klasszikus tiramisu. A Megasztár egykori felfedezettje befogta Stohl Lucát is a munkába, akinek a tojástörés volt a feladata…
tovább
Nem akarták beengedni Izraelbe Mujahid Zolit
A származása és a neve miatt a reptéri biztonságiak feltartóztatták az énekest az izraeli reptéren. Három órán át tartó faggatás után végül elengedték őt. A kezdeti nehézségek ellenére élete legjobb útját tudhatja magáénak. Az ország gasztronómiája és építészeti csodái ámulatba ejtették Zolit.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS