FEM3 CAFÉ
Gyógyítás a zene erejével

Joshi Sikeres nők rovatának vendége Bagdi Bella volt, aki önismeretet és pozitív gondolkodást tanít a zene erejével. Eleinte csak saját lelke gyógyítása miatt énekelt, aztán rájött, hogy dalba foglalva sokkal jobban hatnak a mondatai, így másokon is tudna segíteni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sikeres_nők   gyógyítás   joshi bharat   zene

2016. november 22. 10:53Kapcsolódó anyagok
Holló Mártának a nulláról kellett felépítenie valami újat a...
Joshi Bharat Sikeres nők rovatának vendége Holló Márta volt, aki tizenöt év televíziózás után váltott pályát. Az egykori műsorvezető a tévézés után vállalati coach-ként dolgozik, és önkéntes mentorként segíti a fiatal tehetségeket. Márta elmondta, neki is újra kellett kezdenie az életét, és a nulláról épített fel valami teljesen mást, épp ezért nagyon hangsúlyozza az újrakezdés meglétét és fontosságát.
tovább
Öngyógyítás: ˝Belső utazással˝ győzte le súlyos betegségét
Dr. Házi Edina, hatóanyag szakértő mindig két lábbal a földön járt. A számos területen képzett, talpraesett nő a FEM3 Caféban elmesélte, hogyan vált a gyógynövény alapú készítmények mesterévé, és önmaga terapeutájává.
tovább
Játékterápiával a sérült gyermekek fejlesztéséért
Joshi Sikeres nők rovatának vendége Tunyogi Erzsébet, gyógyító játékterapeuta volt. Erzsébet több, mint 40 éve sérült gyermekek fejlesztésével foglalkozik. Terápiás módszerét – mely összetett tudást igényel – és szakmai fejlődését számos hazai és külföldi elismerés kísérte eddig.
tovább
Méterről méterre jutott el a félmaratonig a szívbeteg futó
Beck Mónika Szív-Futónagykövet első és egyedüli magyarként futott Amerikában, olyan emberekkel, akiknek az életét valamilyen orvostechnikai eszköz segíti. Mónika 25 éve él pacemakerrel, de ez sem akadályozza abban, hogy elérje álmait. Egykor 50-100 méterrel kezdte a futást, s a félmaratonig jutott.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS