FEM3 CAFÉ
Elolvadsz! A Sági ikrek végigcsacsogták a FEM3 Cafét!

A Sági ikrek bölcsibe járnak, ennek kapcsán mesélt Szilárd és Szilvi arról, hogyan élik meg ezt a új időszakot, és azt is elárulták, miben különbözik a két fiú személyisége. A kis Szilárd és Szabolcs a beszélgetés alatt nekiállt módszeresen megkopasztani egy cserepes növényt, közben pedig lelkesen "társalogtak" egymással, valamint a műsorvezetőkkel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: cuki   sági szilárd

2016. november 22. 11:02Kapcsolódó anyagok
Bölcsibe mennek a Sági ikrek! Már a jelük is kiderült
Szabolcs és Szilárd hamarosan bölcsődébe mennek. A szülők várják, hogy több időt tölthessenek együtt mert ahogy Szilvi mondta: hiányoznak egymásnak. Azt is elmondta, hogy ennek ellenére hiányozni fognak neki a fiúk. Miközben az ikrek körbemotorozták a stúdiót, a pár arról is beszélt, hogy terveznek-e újabb gyerekeket.
tovább
Zabálnivaló egyévesek a Sági ikrek!
Szabolcs és Szilárd a napokban töltötték be első születésnapjukat, amelyet a család szűk körben ünnepelt. A szülők elmondták, hogy a fiúk azt élvezték legjobban, mikor belemászhattak a szülinapi tortába. Szilvi és Szilárd teljes egyetértésben mondták, hogy 2-3 évig még nem szeretnének újabb gyereket, csak mikor az ikrek egy kicsit idősebbek lesznek.
tovább
Cuki: Sági Szilárd ikrei már önállóan takarítanak
A gasztrokibic egy végtelenül cuki videót osztott meg Facebook oldalán alig egyéves önállóan takarító ikreiről.
tovább
Négyhetesek Sági Szilárd ikrei! Nézd meg, hogy pancsolnak!
Saját gyermekkori képei mellett, négyhetes ikreiről, Szabolcsról és Szilárdról is hozott képeket a Hal a tortán gasztrokibice.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS