FEM3 CAFÉ
Élő adásban kérte meg párja kezét az év macsója!

A Drágám, add az életed 2016-os győztes párja, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt voltak a FEM3 Café vendégei, akik a játékban szerzett élményeikről meséltek, majd a beszélgetés egy pillanatában Zsolt megkérte párja kezét!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: drágám, add az életed!   eljegyzés   lánykérés

2016. november 21. 11:55Kapcsolódó anyagok
Berki sosem izgult annyira, mint a lánykérés előtt
Berki Krisztián négy év után megkérte szerelme kezét a lány szülinapján. Pamela szinte sokkot kapott a meglepetéstől, noha régóta remélte, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. Azt mondta a lánykérés körülményeiről, ennyi romantikát ki se nézett Berkiből. A részletekről még többet megtudhatsz a videóból, illetve az Édes Élet csütörtöki részéből.
tovább
Lánykérés flashmobbal az új őrület?
Egyre gyakoribb, hogy a férfiak flashmobbal kérik meg párjuk kezét, ezzel még emlékezetesebbé téve a nem mindennapi eseményt. Pálfi Norbert reklámszakember elárulta, a flashmobot általában az élvezi a legjobban, aki részt vesz benne. Lényege, hogy sok ember egy időben és egy helyen ugyan azt csinálja.
tovább
Vicces! Így reagált a lánykérésre a Jóban Rosszban színésznője
Sallai Nórinak januárban volt az esküvője. A lánykérés Toscanaban történt, amikor is a Jóban Rosszban színésznőjének párja feltette a nagy kérdést. Nóri annyira zavarba jött a kérdéstől, hogy igen helyett valami egészen más választ adott. Hogy mit, kiderül a videóból!
tovább
Kreatív tippek lánykéréshez!
A nők többsége alig várja, az eljegyzése napját. De nem mindegy, hogyan zajlik a lánykérés. A biztos sikerhez Bánhegyi Barbara, ceremóniamester adott kreatív tippeket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS