FEM3 CAFÉ
Hogy működik a germán gyógytudomány?

Germanné Kemény Ildikó, terapeuta válaszolt a FEM3 Café nézői kérdéseire a germán gyógytudománnyal kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   gyógyít   gyógyítás   orvostudomány   tudomány

2016. november 21. 11:39Kapcsolódó anyagok
Lelki traumák állnak a daganatos betegségek mögött?
Germanné Kemény Ildikó, terapeuta volt a FEM3 Café vendége, aki a germán gyógytudományról beszélt. E szerint a legtöbb betegségnek lelki oka van, így mondjuk a mérgezés, sugárzás, baleset vagy hiányállapot hatására kialakult rákon kívül, az összes többi gyógyítható a módszerrel.
tovább
Kandász Andi beszélgetéssel gyógyítja Demcsák Zsuzsát
Immáron húsz éve, a TV2 folyosóján ismerkedett meg egymással Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea. A lányok azóta legjobb barátnők, akik mindent megbeszélnek egymással és még sosem veszekedtek. A két műsorvezető van, hogy órákig telefonál egymással, ebben szerepet játszik Andi spirituális gyógyító módszere is, mellyel bizony gyakran segít Zsuzsán.
tovább
Nem is gondolnád, mi mindenre jó a levendula!
Szabó György, gyógynövény szakértő beszélt bővebben a levendula pozitív hatásairól a FEM3 Caféban. A növény sokat segíthet alvászavarokra orvosolására, továbbá reuma gyógyítására is, de ez még nem minden...
tovább
Energiával gyógyít a Shygys énekese
 Zenei karrierje mellett spirituális gyógyítással is foglalkozik Gajdos Attila, a Shygys egyik énekese. Mércse László Gergőnek azt is elárulta, hogy anyósa beteg kutyusát, több rajongóját és a zenekar tagjait is gyógyította már. A különleges technikának köszönhetően sokaknak segített megtalálni a helyes utat az életben.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS