FEM3 CAFÉ
Testedzés takarítás közben!

Kellemest a hasznossal- az egyik legjobb módszer a téli testedzésre, ha a gyakorlatok és a takarítás össze vannak kötve. Csonka Anita és Haraszti Péter aerobik edzők mutattak be néhány hatékony mozdulatot a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   takarítás

2016. november 21. 10:58Kapcsolódó anyagok
Step pad – hatékony edzés több izomcsoportra
Tricepsz, bicepsz, mell és farizom gyakorlatokat mutatott be a FEM3 Caféban Percze Tímea személyi edző, aki step pad segítségével tette még hatékonyabbá a gyakorlatokat.
tovább
Egészség: A gerinc olyan, akár egy második szív
A gerinc állapota kihat a testi-lelki egészségre. Sokan nem is tudják, hogy a testtartás nem csupán egy fizikai állapotot mutat, hanem beszél a személyiségről is. Hídvégi Andrea edző a hátizmok fejlesztéséről beszélt a FEM3 Caféban.
tovább
Téli immunerősítés jógával!
Az immunrendszer könnyen legyengül a téli hideg bekövetkeztével. Ez ellen a C-vitamin szedése mellett jógával is tehetünk. A FEM3 Caféban Kovalik Orsolya immunerősítő ászanákat mutatott be.
tovább
Gyakorlatok a feszes és egészséges mellekért!
Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató és Szücs Anita Kata segítségével olyan gyakorlatokat mutatott be a FEM3 Caféban, amelyek segítik megőrizni a mellek egészségét és feszességét.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS