FEM3 CAFÉ
Lelki traumák állnak a daganatos betegségek mögött?

Germanné Kemény Ildikó, terapeuta volt a FEM3 Café vendége, aki a germán gyógytudományról beszélt. E szerint a legtöbb betegségnek lelki oka van, így mondjuk a mérgezés, sugárzás, baleset vagy hiányállapot hatására kialakult rákon kívül, az összes többi gyógyítható a módszerrel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   daganat   fem3café_szakértő   gyógyítás   gyógymód

2016. november 21. 10:35Kapcsolódó anyagok
Két módszerrel is kezelhető a mióma
A miómával kapcsolatos kérdésekre a FEM3 Café szakértője, Dr. Ádám Zsolt szülész-nőgyógyász válaszolt a nézőknek.
tovább
Minden harmadik nőt érint a mióma
Az egyik leggyakoribb női daganat a mióma, mely minden harmadik nőt érint. A FEM3 Café vendége Dr. Ádám Zsolt szülész-nőgyógyász volt.
tovább
Czippán Anett daganatos gyerekek alapítványát segíti
Anett egy olyan alapítvány jótékonysági bálján lesz műsorvezető, amely a leukémiás és daganatos gyerekek segítésére jött létre. A kis betegeknek a kezelés miatt 6-12 hónapot kórházban kell tölteniük, az önkéntes alapon működő alapítvány ezt az időszakot igyekszik megkönnyíteni a számukra.
tovább
Oldd meg a konfliktust és gyógyulj meg!
Több súlyos megbetegedés hátterében drámai, váratlan sokkhatás áll, valamilyen súlyos konfliktus helyzet. A vastagbéldaganatot például emészthetetlen konfliktus, a leukémiát pedig az okozhatja a gyermekeknél, ha úgy érzik nem felelnek meg a tanárainknak, szüleiknek, mondta Germanné Kemény Ildikó, terapeuta. A gyógyuláshoz fontos, hogy megoldjuk a konfliktust, javasolta a szakértő.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS