FEM3 CAFÉ
Egyre népszerűbbek a nők körében a férfias ruhadarabok

A maszkulin ruhadarabok is lehetnek nőiesek. Ágoston Bettina stylist modelljei segítségével bemutatta, hogyan kombináljanak a hölgyek egy férfias nadrágot, cipőt vagy akár egy inget.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   ruha   stylist

2016. november 18. 12:05Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő a rózsaszín alsónadrágokra esküszik
Sütő Enikő modell és Bagi Renáta pszichológus a divat pszichológiájáról beszélgetett a FEM3 Caféban. Kiderül, hogy valóban depressziósak-e azok a nők, akik farmert hordanak, és Enikő azt is elárulja: miért gondolja úgy, hogy a férfiaknak rózsaszín alsónadrágot kéne hordaniuk.
tovább
˝A mai divatban mindent lehet…˝ – véli a stylist
 Egyes divattervezők sokszor nem elégednek meg a hagyományos anyagokkal és funkciókkal, így időről időre napvilágot látnak kissé bizarr és különleges ruhadarabok. A FEM3 Café vendége Peleskey Zsuzsa stylist volt.
tovább
Ruhák az előnytelen testrészek elrejtéséhez
Nem mindenkinek adatik meg, hogy modellalkattal és modellmagassággal jöjjön a világra, de szerencsére a ruhák és kiegészítők tekintetében, már olyan széles a repertoár, hogy könnyedén válogathatunk előnyünkre. A FEM3 Café vendége Ágoston Bettina, stylist volt.
tovább
Erre a ruhadarabra mindenképpen szükséged lesz!
Egy fehér, egyszerű sima póló szinte mindenki gardróbjában megtalálható. Ha neked még nincs, mindenképpen szerezz be egyet, mert mindennel jól kombinálható, de fontos figyelj oda arra, hogy jó minőségű darabot válassz. Paksi Éva stylist megmutatta, hogyan bolondíthatod meg néhány trükkel ezt az egyszerű alapdarabot.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS