FEM3 CAFÉ
Polyák Lillától gyereket szeretne új párja

Gömöri András Máté fiatal kora ellenére jól veszi az apasággal járó akadályokat. A színész bevallotta, először nagyon izgult, mikor párja, Polyák Lilla gyermekeivel találkozott, de megtalálta velük a közös hangot, és azóta is jól kijönnek egymással. A színész azt is elárulta, szeretné, ha Lillával lenne közös gyermek is, méghozzá egy kislány. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gömöri andrás máté   gyerek   gyereknevelés   gyerekvállalás   polyák lilla

2016. november 18. 10:39Kapcsolódó anyagok
Polyák Lilla újra megtanulna síelni
Gyermekkora óta nem síelt Polyák Lilla. A FEM3 Café műsorvezetőjének fiai viszont már nagyon szeretnék kipróbálni ezt a téli sportot, így Lillának hamarosan lépnie kell. Klausmann Viktor ellátta őt néhány jó tanáccsal ezzel kapcsolatban.
tovább
Völgyesi Gabi és férje nem teljesen ért egyet a gyereknevelésben
Völgyesi Gabi és férje már húsz éve házasok. Az énekesnő elmondta, párjával alapvetően azonos elveik vannak a gyerekneveléssel kapcsolatban, azonban a táplálkozás kérdésében nem értenek teljesen egyet. Míg Gabi inkább az egészségesebb étkezés híve, addig Ádám jóval megengedőbb ezzel kapcsolatban.
tovább
Homonnay Zsolt mindig kikap fiától
Homonnay Zsolt próbálja minden szabadidejét gyermekeivel tölteni. A színész elárulta, mindkét fia számára nagyon fontos a sport, épp ezért nem egy sportágban jeleskednek a srácok. Zsolt elmondta, régebben sokat teniszezett nagyobbik fiával, de egy idő után rájött, hogy nem tudja tartani a lépést gyermekével, és képtelen legyőzni őt a játékban.
tovább
Hűha! Extrém frizurát ajánlott Polyák Lillának Hajas Laci
Hajas Laci a FEM3 Caféban elmondta: szerinte elsősorban a személyiségtől és nem a testalkattól függ az, hogy kinek milyen haj áll jól. Berki Krisztián megkérdezte a mesterfodrászt, hogy mit lehetne változtatni Polyák Lilla haján, hogy az még vagányabb legyen. A válaszon te is meg fogsz lepődni! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS