FEM3 CAFÉ
Párkapcsolat az asztrológus szemével

Imolai Judit, asztrológus volt a FEM3 Café aktuális szakértője, aki a párkapcsolattal kapcsolatos nézői kérdésekre válaszolt. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café_szakértő   horoszkóp   párkapcsolat   szerelem

2016. november 17. 12:10Kapcsolódó anyagok
Kulcsár Edina: Csuti kihozta belőlem a másik énem
Kulcsár Edina és Kárpáti Rebeka sem olyan típusú nő, aki elvárja, hogy párja eltartsa őt. Ezért mindkét lány rengeteget dolgozik, és szerintük a sikerhez elengedhetetlen, hogy szerelmük is támogassa a terveiket. Edina úgy érzi ezen a területen is remekül megértik egymást Csutival, akivel több közös bizniszen is gondolkodnak már…
tovább
Az asztrológus Berki helyében jobban megfontolná a házassági...
Vajon mennyire befolyásolja a szerelmi életet, a párkapcsolat alakulását vagy akár a társkeresést a horoszkóp? Imola Judit, asztrológus többek között erre a kérdésre is válaszolt a FEM3 Caféban, emellett pedig Polyák Lilla és Berki Krisztián szerelmi életét is elemezte a csillagok állás alapján….
tovább
Szülő-gyermek kapcsolat az asztrológus szemével
A FEM3 Café nézői kérdéseire Kiss József Zsolt, asztrológus válaszolt. 
tovább
Segít-e a párválasztásban az asztrológia?
Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzánk illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítség jól jöhet – akár az asztrológia is. Ebben adott egy kis útmutatót a FEM3 Caféban Kiss József Zsolt, asztrológus!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS