FEM3 CAFÉ
Kelemen Laci Alexáról: ˝Mellette mindenki más szürkévé válik˝

Pádár Alexandra és Kelemen Laci az összeköltözésről és az Édes Életben való szereplésükről meséltek a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy Laci egy olyan lakást talált, amiben nincs túl sok minden, így keresnek egy másikat, ami jobban felszerelt. A fiatalok örülnek annak, hogy szereplők lehetnek az Édes Életben, úgy viselkednek a kamerák előtt is, mint a valóságban. Laci a műsorvezetésről is mesélt, és szóba került az is, hogy ki a háziasabb a kapcsolatukban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: édes élet   kelemen laci   pádár alexandra   star academy

2016. november 17. 11:56Kapcsolódó anyagok
Pádár Alexandra és Kelemen Laci rögtön összeköltöznek egy...
A FEM3 Caféban a Star Academy döntősei meséltek a további terveikről és az utolsó Élő Show izgalmairól. Szőcs Reni, a győztes elárulta, hogy a lemezszerződésnek örül a legjobban, mert az a legfontosabb, hogy legyen saját dala. Hegyi Dávidról kiderült, hogy szívesen dolgozna Rakonczai Viktorral később, és hogy a barátai egy meglepetésbulit szerveztek neki a Döntő után. Alexa pedig hamarosan láthatja a lakást, amit Kelemen Laci szerzett saját maguknak…
tovább
Ezzel a hatalmas meglepetéssel készülnek a Star Academy döntősei
A Star Academy TOP4 énekese közé jutott Pádár Alexandra és Hegyi Dávid voltak a FEM3 Café vendégei. Dávid elárulta, hogy számára már az is nyeremény, hogy rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodott a műsorban. Szandi szerint ők már mind a négyen győztesek, és az is kiderült, hogy milyen meglepetéssel készülnek a Döntőre az akadémisták.
tovább
Kertész Iván még jobban megőrül majd a Star Academy Döntőjében
A FEM3 Café vendégei Kertész Iván és Szőcs Renáta voltak, akik elárulták, hogy örülnek azoknak a daloknak, amiket a nézők szavaztak meg számukra. Iván szeretné most jobban beletenni saját magát az Edda slágerbe, és még inkább megőrülni a színpadon. Kiderült, hogy az akadémisták között nincs versengés, egyre inkább összetartoznak, és úgy érzik, hogy kint is tartani fogják a kapcsolatot.
tovább
Illés Adrián folyamatosan bulizik, mióta kiköltözött az Akadémiáról
A FEM3 Café vendégei a Star Academy két legutóbbi kiesője, Gór-Nagy Erika és Illés Adrián voltak. Kiderült, hogy a srác nem aludt, mióta búcsúznia kellett a műsortól, hiszen folyamatosan bulizik. A fiatalok meséltek az Élő Show-ban átélt izgalmakról is, Erika úgy gondolja, hogy a második produkcióját túltolta, Adrián pedig már előre megérezte, hogy az előadása nem lesz olyan erős. Mindketten szeretnék képezni még magukat, Erika pedig jövő héttől folytatja a művészeti iskolát is, amit korábban elkezdett.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS