FEM3 CAFÉ
Vastag Csaba pár napra ˝elvonul a világ elől˝

Vastag Csabának lezárult egy szakasz az életében. A Star Academy után csak saját dalaira fókuszál, ezért zenekarával elutaznak néhány napra, hogy új műveket szerezzenek. Csaba év végén egy nagykoncertre is készül.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dalszövegírás   Vastag Csaba   zene   zenekar

2016. november 16. 12:04Kapcsolódó anyagok
Ezért utálja Vastag Csaba a masszázst
Az énekes egy vicces sztorit mesélt el azzal kapcsolatban, miért nem szereti, ha megmasszírozzák.
tovább
Biga a "dalszövegírók réme"?
Heincz Gábor, Biga számára már gyerekkorában eldőlt, hogy a rock 'n' roll útját fogja követni annak ellenére, hogy szülei átmeneti hóbortnak vélték érdeklődését a zene iránt. A FEM3 Caféban beszámolt arról, hogy az énekesi szerep után kipróbálta magát dalszövegíróként is, maximalista személyiségként pedig már öt saját munkával büszkélkedhet. Új lemezének turnéja 2017-ben várható.
tovább
Nem találod ki, hogy mivel töltötték a fél gyermekkorukat a...
Vastag Csaba és Tomi a FEM3 Caféban felelevenítették a gyermekkorukat. Közöttük 10 év a korkülönbség, de van még egy testvérük, aki korban kettejük között van. Kiderült, hogy Csaba párszor elkésett, amikor neki kellett az óvodába, iskolába mennie Tomiért, és hogy később már sokat lógtak, buliztak együtt. A srácok az édesapjuk veteményeséről, a krumplitermesztésről és a kapálásról is vidáman meséltek.
tovább
Öt év után új dallal tér vissza a Roy és Ádám
A Roy és Ádám rockegyüttes öt év kihagyás után vadonatúj dallal, videoklippel és lemezzel rukkol elő az ősz folyamán. A zenekar tagjai elárulták, frissességet szeretnének hozni új dalaikkal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS