FEM3 CAFÉ
Életmódváltás: Negyven fölött sem késő!

Karácsony Mónika egy felhívásnak köszönheti új életét. A szénhidrát evők koronázatlan királynője, ma már következő fitnesz versenyére készül. A FEM3 Café vendége a bomba formában lévő anyuka volt, aki elmesélte, hogy mi motiválta őt célja elérésében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmódváltás   fitnesz   modell   szénhidrát

2016. november 16. 11:53Kapcsolódó anyagok
Tizenhárom év kihagyás után kezdte újra a testépítést Mr. Univerzum
Amatőrből vált profi testépítővé Kiss Jenő, kétszeres Mr. Univerzum nyertes. Jenő heti 6 alkalommal edz és odafigyel a táplálkozásra is, melyben segítségére van Németh Sándor táplálék-kiegészítő specialista.
tovább
Frissítő gyakorlatok munkanapokra
A munkanap végére legtöbbször fáradtan érnek haza az emberek. Sok energiát lehet viszont gyűjteni, néhány frissítő gyakorlattal, nyújtással. Szívós Zoltán, személyi edző mutatott néhány fáradtság-űző gyakorlatot a FEM3 Caféban.
tovább
Ellepték a ˝kamuedzők˝ a konditermeket
Rengeteg a ˝kamuedző˝ a konditermek piacán. A FEM3 Café vendége Szalai Bence fitnesz edző, akivel a megfelelő tréner választásának fontosságáról volt szó.
tovább
Itt a megoldás a belső comb-problémákra!
Szorító nadrágok? Kidörzsölődött belső combok? Abszolút dobogós, a problémás testrészek versenyében a belső comb. Megfelelő gyakorlatokkal és némi kitartással azonban látványos eredményeket érhetünk el. Percze Tímea személyi edző volt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS