FEM3 CAFÉ
Bebe a szakítás után: ˝sírdogálás lesz karácsonykor˝

Abebe Dániel, azaz Bebe nyolc év együttlét után szakított feleségével. Az énekes már el is költözött a családi házból, és vitte magával a két kutyájukat is. Bebe saját magára nézve éli meg kudarcként a szakítást, és tudja, idén a karácsony nem telik majd felhőtlenül jókedvűen.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bebe   szakítás   válás

2016. november 15. 11:26Kapcsolódó anyagok
Curtis mamája nagyon szomorú fia szakítása miatt
A rapper zenébe fojtja bánatát a feleségével való szakítása után. A kérdésre, hogy elrontották a dolgokat vagy csak nem illettek össze, sejtelmes szünettel azt felelte, elrontottak valamit, helyrehozhatatlanul. Azt is elárulta, egy nőnél a hűséget és a humort tartja a legfontosabbnak, és az is kiderül, anyukája nagyon szomorú a kialakult helyzet miatt.
tovább
Kozso újrakezdené Keirával
Az énekes nemrég érkezett haza Amerikából, ahol a kinti magyaroknak adott koncertet. A fellépés pikantériája, hogy egykori párjával, Keirával együtt utazott el, akivel munkakapcsolatban maradtak. Kozso elárulta, a szakítást még mindig nem dolgozta fel...
tovább
Papadimitriu Athina nem tudná visszafogni magát egy férfi kedvéért
A mentalitásból eredő különbségek sok kapcsolat válságához vezettek már. Az eltérő életforma azonban eredményezhet összhangot is, sőt az anya-lánya magánéleti kapcsolatokban is számos hasonlóság figyelhető meg. Erről Papadimitriu Athina színművésszel beszélgetett Mádai Vivien és Berki Krisztián.
tovább
L.L. Junior nem engedné, hogy más férfi nevelje a gyerekeit?
A rapper tíz hónapig titokban tudta tartani, hogy szakított gyermekei anyjával, és már új párja van. Elárulta, nagyobbik fiát már be is mutatta neki, ám abba még nem szívesen gondol bele, mi lesz, ha Csilla is összejön valakivel.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS