FEM3 CAFÉ
Gyermekfotózás: káros, ha csak a szülő akarja

 Sokakat vonz a modellvilág, a csillogás, viszont nincs mindenki tisztában annak a veszélyeivel, főleg azzal, hogy gyerekekre mennyire lehet ez ártalmas. A FEM3 Caféban Borzi Vivien, fotográfus mesélt a tapasztalatairól.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotózás   gyermek   szülő

2016. november 15. 11:16Kapcsolódó anyagok
Kinőhető a gyermekkori szemüvegesség?
A legtöbb látászavar már egészen kicsi korban kiszűrhető, de akár kezelhető is lenne, ha időben észrevennék. A témában Dr. Simon Katalin volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Veszélyes helyzetbe keveredett Szorcsik Viktória
A színésznő nemrég Egyiptomban vett részt egy fotózáson, mesélt az ott átélt izgalmakról, és megosztotta egészségének titkát is.
tovább
Az önbizalomépítés állhat a gyakori szelfizés mögött
Az emberek ma már nem boldogok akarnak lenni, hanem boldognak akarnak látszani. A FEM3 Caféban Rácmolnár Lili, pszichológus beszélt a szelfi és az énkép világáról.
tovább
Így készülnek a legjobb családi fotók
Beregszászi Barbara fotós elárulta, a nap aranyórájában, azaz az első és utolsó napsütéses órában lehet a legszebb kültéri fotókat készíteni. A fotós szerint ekkor a legjobbak a színek és a fények.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS