FEM3 CAFÉ
Próbáld ki a fehérrépából készült rizottót bundás mandulasajttal!

Lénárt Gitta nyersétel szakértő egy ínycsiklandozó vegán ebédet csinált a FEM3 Café konyhájában. A Gitta fehérrépából rizottót készített, melyhez áfonyából és meggyből egy finom lekvárt főzött, és mindehhez bundás mandulasajtot tálalt.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   vegán

2016. november 14. 11:51



Kapcsolódó anyagok
Vegán finomság: mandulából készült sajt
Lénárt Gitta nyersétel szakértő mandulasajtot készített, amely igazán nagy kedvenc étele lehet a vegán étrendet követőknek. A bundás mandulasajtot Gitta egy zöldséges rizottóval egészítette ki.
tovább
Márton-napi lecsós alapú töltött káposzta libahússal
A FEM3 Café konyhájában Budai Zsanett és Tonté Barbara gasztrobloggerek készítettek lecsós alapú töltött káposztát libahússal. Márton napra tökéletes választás ez a főétel.
tovább
˝Csongrád megyei˝ töltött káposzta libahússal
A FEM3 Café konyhájában Budai Zsanett és Tonté Barbara gasztrobloggerek készítettek Marton-napra fogást. A töltött káposztához nem sertést, hanem libahúst választottak.
tovább
Céklás Waldorf saláta diós tofuval
Czippán Anettnek nagyon ízlett a céklás Waldorf saláta, amit Stőhr Gréta készített a FEM3 Café konyhájában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS