FEM3 CAFÉ
Séta közben talált rá a szerelem Vámos Erikára

Vámos Erika újra szerelmes és boldog! A csinos műsorvezető és újdonsült párja már nagyjából egy éve öt percre laknak egymástól, mégis csak júliusban találkoztak először az utcán. A spontán beszélgetést körülbelül 1500 sms követte, a közös túrázások után pedig Erikáék már a jövőjüket tervezgetik.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: séta   szerelem   túra   vámos erika

2016. november 14. 10:53Kapcsolódó anyagok
Egy beszólással kezdődött Marsi Anikó és Palik Laci szerelme
Palik Laci anno vendégként érkezett egy műsorba, ahol Marsi Anikó dolgozott. A műsorvezető kiakadt azon, hogy a férfi búbánatos arccal jött a próbára, holott ez egy vidám műsor volt. Nem bírta megállni, és beszólt neki. Így kezdődött minden…
tovább
Megújul a több mint testőr!
Vámos Erika már izgatottan várta a szeptembert, hogy bejelenthesse új műsorvezető társát Maloveczky Miklóst, akivel ezentúl nem csak az Asztro Pluszban, hanem a Több mint testőr egészségmagazinban is találkozhatnak a nézők. A két műsorvezető volt a FEM3 Café vendége. 
tovább
Különleges helyen túrázott Torres Dani
Édesapja családjával utazott Argentínába az énekes.A kéthetes vakáció alatt sokat túráztak, például az Andok lábánál, a lélegzetelállító gleccsereknél is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS