FEM3 CAFÉ
Kandász Andi beszélgetéssel gyógyítja Demcsák Zsuzsát

Immáron húsz éve, a TV2 folyosóján ismerkedett meg egymással Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea. A lányok azóta legjobb barátnők, akik mindent megbeszélnek egymással és még sosem veszekedtek. A két műsorvezető van, hogy órákig telefonál egymással, ebben szerepet játszik Andi spirituális gyógyító módszere is, mellyel bizony gyakran segít Zsuzsán.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: barátság   demcsák zsuzsa   gyógyítás   kandász andrea

2016. november 11. 10:10Kapcsolódó anyagok
Először főzött a stúdióban Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa folyami süllőt készített rukkola ágyon a Fem3 Café konyhájában. A műsorvezetőnő a főzés közben elárulta, hogyan sikerült rászoktatnia gyermekeit az egészséges ételekre – így a zöldségekre és a halfélékre.
tovább
Barátok és szerelem: találd meg az egyensúlyt!
Sokszor nehéz összeegyeztetni a párkapcsolatot és a barátokat, emiatt konfliktusok alakulhatnak. Hogyan találhatjuk meg az egyensúlyt? Kozma-Vízkeleti Dániel párkapcsolati tanácsado beszélt a témáról a FEM3 Caféban.
tovább
Kandász Andi lánya is szerepel Nemes Jeles új filmjében?
Sipos Gábor és Rajna Gábor a Saul fia producerei elárulták, a sikerek után sokkal könnyebb volt előteremteni az anyagi forrást és a szereplőválogatásra is rengetegen jelentkeztek Nemes Jeles László új filmjéhez a Sunsethez. Kandász Andrea elárulta, lánya is éppen ott van a válogatón...
tovább
Demcsák Zsuzsát is levette a lábáról Steiner Kristóf
Steiner Kristóf vegán reggelit készített, amelyet Demcsák Zsuzsán kívül Majkának is ízlett. Az izraeli alap reggeli csicseriborsó-omlettból, izraeli-arab salátából és tahiniből, azaz szezámpasztából áll.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS