FEM3 CAFÉ
Először lesz együtt karácsonykor Csézy családja

Több vágya is teljesül Csézynek az év hátralévő időszakában. Először is Budapesten fog egy adventi koncertet adni, amire már minden jegy elkelt, másodszor pedig karácsonykor Magyarországra érkeznek a külföldön élő családtagjai, így együtt tudnak ünnepelni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   csézy   karácsony   koncert

2016. november 10. 12:42Kapcsolódó anyagok
Már megérkezett Magyarországra a Mikulás!
Idén is hazánkba érkezett a lappföldi finn Mikulás, hogy személyesen adhassa át ajándékait a hozzá érkező gyerekeknek. Joulupukki elmondása szerint rénszarvassal, 25 perc alatt tette meg a Lappföld-Magyarország távot. A FEM3 Café stúdiójában mellette Tóth Eszter Anna, az Avalon Park marketing igazgatója is vendég volt.
tovább
Csézy belátta, hogy előítéletei voltak...
Az énekesnő elhozta férje nászajándékát, Fülöpöt, a vizslát a FEM3 Caféba. Csézy elárulta, tizenegy kiskedvenccel, cicákkal és kutyákkal osztják meg otthonukat, noha ő sokáig kifejezetten nem szerette a macskákat. Ez a harmincadik szülinapja után gyökeresen megváltozott.
tovább
Hat embernek is adott már koncertet Balázs Fecó
Egy utcányira lakik egymástól Szűcs Judith és Balázs Fecó, akik immáron három évtizede ismerik egymást, mégis most először készülnek egy közös duett előadására. Judith áprilisban, a 45. jubileumi nagykoncertjén Fecóval fogja elénekelni az ˝Érints meg˝ című dalt. Mindketten nagyon várják már a fellépést, hisz imádják szakmájukat – még akkor is, ha esetenként hat embernek adnak koncertet. 
tovább
Csézy készen áll a gyermekvállalásra
Csézy boldogabb, mint valaha, párkapcsolatában és a színpadon is rendkívül kiegyensúlyozott. Az énekesnő elárulta, hogy szereti, amikor a férje ˝feleségem˝-nek szólítja és arról is őszintén beszélt, hogy mikorra tervezik a gyermekvállalást.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS