FEM3 CAFÉ
Játékterápiával a sérült gyermekek fejlesztéséért

Joshi Sikeres nők rovatának vendége Tunyogi Erzsébet, gyógyító játékterapeuta volt. Erzsébet több, mint 40 éve sérült gyermekek fejlesztésével foglalkozik. Terápiás módszerét – mely összetett tudást igényel – és szakmai fejlődését számos hazai és külföldi elismerés kísérte eddig.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sikeres_nők   gyermek   játék   terápia

2016. november 10. 10:51Kapcsolódó anyagok
Méterről méterre jutott el a félmaratonig a szívbeteg futó
Beck Mónika Szív-Futónagykövet első és egyedüli magyarként futott Amerikában, olyan emberekkel, akiknek az életét valamilyen orvostechnikai eszköz segíti. Mónika 25 éve él pacemakerrel, de ez sem akadályozza abban, hogy elérje álmait. Egykor 50-100 méterrel kezdte a futást, s a félmaratonig jutott.
tovább
Intimtorna: kisvárosból indult, ma világszerte tanítják
Joshi ˝Sikeres nők˝ rovatának vendége Kriston Andrea volt, akinek intimtorna módszerét szerte a világon tanítják. Andrea harminc éve van a pályán, a FEM3 Caféban a kezdetek mellett arról is mesélt, hogyan jött az ötlet, hogy az intimtornával foglalkozzon.
tovább
Buszmegállóból mentett meg egy anyát a családszociológus
A sikeres nők című rovat vendége volt Urbán Erika, aki lakásukat elvesztett családokon, és bántalmazást elszenvedő nőknek segít.
tovább
Tehet-e valamit egy kiskorú a gyermekbántalmazás ellen?
Joshi sikeres nők rovatának vendége Dr. Gyurkó Szilvia volt, aki a gyermekjogok egyik legnagyobb hazai szakértője. Szilvia aktívan fellép és kiáll a gyermekbántalmazás ellen, melyben saját példája is motiválja őt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS