FEM3 CAFÉ
Hódi Pamela nem akar 500 fős lakodalmat

Hódi Pamela az esküvői előkészületekről beszélt, elárulta például, hogy Berki ruháját is őt találta ki. A vendégsereg létszámában még nem jutottak kompromisszumra, ő megelégedne 100 fővel, de Berki óriási lagzit akar. Pamela úgy fogalmazott, jó hangulatú paraszlakodalmat szeretne, neki az a lényeg, hogy mindenki jóllakjon és remek legyen a hangulat. Miközben erről mesélt, Nati ˝lebontotta˝ a stúdiót.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   berki natasa   édes élet   esküvő   hódi pamela

2016. november 9. 11:26Kapcsolódó anyagok
Pamelát választaná a gyereke helyett Berki Krisztián
Krisztián arról beszélt, ha esetleg szülés közben valami komplikáció adódna Pamelánál, és az orvos megkérdezné, hogy az anyuka vagy a baba életét mentsék meg, ő Pamelát választaná…
tovább
Berkinél folyamatosan bepróbálkoznak a pasik is…
Krisztián elárulta, noha hiába köztudott, hogy a lányokat szereti, folyamatosan bepróbálkoznak nála férfiak is…
tovább
Várkonyi Andi megbocsájtaná Bochkornak, ha megcsalná…
Várkonyi Andi az igen-nem játékban azt a kérdést tette fel: megbocsájtanál-e a párodnak, ha az összeszűrné a levet a kollégájával? Mindenki igennel válaszolt. Andi kifejtette, ha szerelemről lenne szó, azzal nem tudna mit kezdeni, de ha csak testi vonzalomról, azt meg tudná bocsájtani.
tovább
Ágica rá sem bír nézni Berkire
A FEM3 Café vendégei Dr. Bérczes Rita gyermekorvos és Szögeczki Ági voltak, akik elárultak, hogyan érdemes felkészíteni a gyermekeket betegség esetén az orvos meglátogatására. A beszélgetés közben Ágicát olyannyira megzavarta Berki Krisztián mosolygása, hogy rá sem bírt nézni a műsorvezetőre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS