FEM3 CAFÉ
Méterről méterre jutott el a félmaratonig a szívbeteg futó

Beck Mónika Szív-Futónagykövet első és egyedüli magyarként futott Amerikában, olyan emberekkel, akiknek az életét valamilyen orvostechnikai eszköz segíti. Mónika 25 éve él pacemakerrel, de ez sem akadályozza abban, hogy elérje álmait. Egykor 50-100 méterrel kezdte a futást, s a félmaratonig jutott.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sikeres_nők   futás   joshi   maraton   pacemaker   szívbeteg

2016. november 8. 11:06Kapcsolódó anyagok
Intimtorna: kisvárosból indult, ma világszerte tanítják
Joshi ˝Sikeres nők˝ rovatának vendége Kriston Andrea volt, akinek intimtorna módszerét szerte a világon tanítják. Andrea harminc éve van a pályán, a FEM3 Caféban a kezdetek mellett arról is mesélt, hogyan jött az ötlet, hogy az intimtornával foglalkozzon.
tovább
Tehet-e valamit egy kiskorú a gyermekbántalmazás ellen?
Joshi sikeres nők rovatának vendége Dr. Gyurkó Szilvia volt, aki a gyermekjogok egyik legnagyobb hazai szakértője. Szilvia aktívan fellép és kiáll a gyermekbántalmazás ellen, melyben saját példája is motiválja őt.
tovább
Anyukák figyelem! Babakocsis edzés a legújabb őrület!
A babakocsis edzés nem csupán remek alakformálás, hanem feledhetetlen kikapcsolódás is egyben. Miczán Klára aerobik oktatótól hallhattunk nagyszerű ötleteket a szabadtéri edzéssel kapcsolatban. Mindössze egy babakocsira lesz szükséged, ami legtöbbször úgyis kéznél van egy anyukának. Nézd meg, és próbáld ki!
tovább
Jól van Hanna, a szívbeteg kislány
Tavaly novemberben a Falforgatók csapata sietett a család segítségére, amivel egy sokkal nagyobb, otthonosabb és korszerűbb életteret kaptak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS