FEM3 CAFÉ
Feng shuival is jobbá tehető a párkapcsolat?

Szilvásy Judit, feng shui szakértő volt a FEM3 Café vendége, aki a feng shui és a szerelem kapcsolatáról beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: feng shui   párkapcsolat   szerelem

2016. november 7. 11:54Kapcsolódó anyagok
Rendkívül fontos a jó kommunikáció a kapcsolatban
A FEM3 Café nézői kérdéseire ezúttal Kling Rita coach válaszolt. 
tovább
Vigyázz, ezek a színek lehangolhatnak!
A színek jókedvre deríthetnek, de le is hangolhatnak minket, ezért nagyon fontos hogy a lakásunkban milyen színek dominálnak. Szilvásy Judit feng shui tanácsadó segít ebben Nektek!
tovább
Piknikezz a feng shui szerint!
Tökéletes kikapcsolódás lehet kimenni a szabadba és piknikezni. Hogy miket érdemes magunkkal vinni, abban Szilvásy Judit feng shui szakértő lesz a segítségünkre.
tovább
Vonzd be a szerelmet feng shuival!
 Horváth Mária feng shui szakértő elmondta, milyen tárgyakat űzz ki a lakásodból és mi az amire szükséged lesz ahhoz, hogy bevonzd a szerelmet.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS