FEM3 CAFÉ
Frissítő gyakorlatok munkanapokra

A munkanap végére legtöbbször fáradtan érnek haza az emberek. Sok energiát lehet viszont gyűjteni, néhány frissítő gyakorlattal, nyújtással. Szívós Zoltán, személyi edző mutatott néhány fáradtság-űző gyakorlatot a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   tréning

2016. november 7. 11:08Kapcsolódó anyagok
Gyors edzés, több izomcsoportra
A rendszeres testmozgás beiktatása rendkívül fontos életünkbe, még akkor is, ha csak kevés szabadidőnk van. Erre jó megoldás a köredzés, mely minden izomcsoportot megmozgat.
tovább
Guggolással a tökéletes formákért!
Minden nő számára problémát jelent a fenék alatti zsírpárnáktól való megszabadulás. Néhány gyakorlat segítségével azonban megszabadulhatunk ezektől a zsírpárnáktól. Szentgyörgyi Rómeó járt a stúdióba, aki társán mutatta be a zsírégető gyakorlatokat.
tovább
Ülőmunkát végzel? Szánj időt ezekre a gyakorlatokra!
 Az ülőmunka komoly fizikai fájdalmakhoz vezethet. Ennek leküzdésében is segít a jóga. Kovalik Orsolya jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika jógaoktató voltak a FEM3 Café vendégei.
tovább
Itt a megoldás a belső comb-problémákra!
Szorító nadrágok? Kidörzsölődött belső combok? Abszolút dobogós, a problémás testrészek versenyében a belső comb. Megfelelő gyakorlatokkal és némi kitartással azonban látványos eredményeket érhetünk el. Percze Tímea személyi edző volt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS