FEM3 CAFÉ
Intimtorna: kisvárosból indult, ma világszerte tanítják

Joshi ˝Sikeres nők˝ rovatának vendége Kriston Andrea volt, akinek intimtorna módszerét szerte a világon tanítják. Andrea harminc éve van a pályán, a FEM3 Caféban a kezdetek mellett arról is mesélt, hogyan jött az ötlet, hogy az intimtornával foglalkozzon.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_sikeres_nők   intimtorna

2016. november 3. 10:51Kapcsolódó anyagok
Buszmegállóból mentett meg egy anyát a családszociológus
A sikeres nők című rovat vendége volt Urbán Erika, aki lakásukat elvesztett családokon, és bántalmazást elszenvedő nőknek segít.
tovább
Tehet-e valamit egy kiskorú a gyermekbántalmazás ellen?
Joshi sikeres nők rovatának vendége Dr. Gyurkó Szilvia volt, aki a gyermekjogok egyik legnagyobb hazai szakértője. Szilvia aktívan fellép és kiáll a gyermekbántalmazás ellen, melyben saját példája is motiválja őt.
tovább
Fontos, hogy a nők megfelelően felkészüljenek a szülésre
Joshi sikeres nők rovatának vendége Kocsis Zsuzsa, dúla volt. Zsuzsa 2 gyönyörű gyermeknek adott életet, 2 különböző módon. Azt szeretné elérni, hogy a nőknek szüléskor legyen választásuk és ne a protokoll döntsön helyettük.
tovább
Intimtornával a meddőség ellen
A műsor tartalmából: Háztartásunkban a vízzel spórolhatunk a legtöbbet; fürdés helyett válasszuk a zuhanyzást, ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS