FEM3 CAFÉ
Kóbor kutyákon segítettek Rió hősei

Már nyolcadik éve készül naptár a gazdátlan kutyák megsegítéséért. Idén a riói olimpián résztvevő sportolók vállalták a felkérést, hogy szerepeljenek benne, többek között Somfai Péter párbajtőrvívó, akinek szívügye a kutyák megsegítése.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotózás   kutya   naptár   olimpia   sportoló

2016. november 2. 10:24Kapcsolódó anyagok
Veszélyes helyzetbe keveredett Szorcsik Viktória
A színésznő nemrég Egyiptomban vett részt egy fotózáson, mesélt az ott átélt izgalmakról, és megosztotta egészségének titkát is.
tovább
Kánya Kata a gazdi és a kutya közti bizalmat tartja a nevelés...
Az elmúlt években elindult egy jelentős társadalmi fejlődés, így egyre több a kutyabarát hely Magyarországon. Kánya Kata szívügye, hogy a kutyák és a gazdák együtt tudják tölteni idejüket. A színésznő elmondta, ő mindenhova magával viszi kutyusát, és azt is elárulta, ő soha nem adott jutalomfalatot kedvencének, hanem egy teljesen más koncepció alapján tanítja a pulit.
tovább
Nem a lakás méretétől függ a kutyák boldogsága
A magyar háztartások 43 százalékában található kutya. Ezzel kapcsolatban sokszor felmerül a kérdés: kínzás-e egy négylábúnak, ha a lakásban tartjuk? Tornóczky Anita oszlatta el a tévhiteket a FEM3 Caféban. 
tovább
Ezért nem szerepel Donatella Kiszel Tünde naptárában
Kiszel Tünde tizenhatodik naptárát készítette el. Lánya, Donatella idén rendhagyó módon nem szerepel a kiadványban. Hogy miért, az kiderül a videóból.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS