FEM3 CAFÉ
Számtalan hibát véthetünk guggolás közben!

Sokan azt gondolják, hogy a guggolás egyszerű feladat, azonban ha helyesen szeretnénk azt végezni, sokmindenre oda kell figyelni. Katus Attila megmutatta hogyan hajtható végre hiba nélkül ez a gyakorlat. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   guggolás   katus attila   torna

2016. október 27. 11:39Kapcsolódó anyagok
Guggolással a tökéletes formákért!
Minden nő számára problémát jelent a fenék alatti zsírpárnáktól való megszabadulás. Néhány gyakorlat segítségével azonban megszabadulhatunk ezektől a zsírpárnáktól. Szentgyörgyi Rómeó járt a stúdióba, aki társán mutatta be a zsírégető gyakorlatokat.
tovább
Otthoni gyakorlatok a lapos és kockás hasért
A FEM3 Café-ban az otthon is végezhető hasizom gyakorlatok több varriációját mutatta be Kriston Péter személyi edző és Takács Gábor. 
tovább
Katus Attila mellett barátnői is sportosabbá váltak
A fitneszedző szerint a hölgyek nagyon szeretnek párban vagy csoportban edzeni. Ő úgy tapasztalta, noha sosem erőltetett ilyesmit, a barátnői mindig kicsit sportosabbá váltak a hatására, kedvet kaptak az intenzívebb mozgáshoz.elárulta, noha ő nem erőltet semmit, a hölgyek mellette
tovább
Katus Attila megreformálná Hódi Pamela életét
Decemberben komoly műtét vár Katus Attilára, akinek térdszalag-szakadása van. A szakedző igyekszik kerülni az orvosi beavatkozásokat, de ezúttal muszáj lesz kés alá feküdnie. Addig viszont tovább dolgozik, sőt az operáció utánra is megvannak a tervei: szeretné bevezetni Hódi Pamelát a rendszeres testmozgás világába.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS