FEM3 CAFÉ
Az önbizalomépítés állhat a gyakori szelfizés mögött

Az emberek ma már nem boldogok akarnak lenni, hanem boldognak akarnak látszani. A FEM3 Caféban Rácmolnár Lili, pszichológus beszélt a szelfi és az énkép világáról.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fotózás   önbizalom   pszichológus   selfie

2016. október 26. 11:58Kapcsolódó anyagok
A szülő tehet legtöbbet a gyermek önbizalmáért
Az önbizalmat gyermekkorban a szülők építik fel azzal, hogy feltétel nélkül elfogadják gyermeküket. Ennek hiánya vezethet elsősorban önbizalomhiányhoz, szorongáshoz. Tóth Melinda, pszichológus volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Az önbizalomhiány már gyerekkorban kialakulhat
A magyar nők többsége önbizalomhiányban szenved, aminek hátterében a neveltetés állhat. A témában Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus nyilatkozott, aki elárulta, hogy fiatalkorban nagyon meghatározó a környezet, és sok esetben a szülők sem hisznek igazán magukban, és azt tanácsolják a gyerekeiknek, hogy ne akarjanak túl sokat…
tovább
Kustánczi Lia tippjei a lájkmágnes szelfikért
A szelfikészítés szabályairól és az életveszélyes fotók hátrányairól Pálfi Norbert reklámszakember és Kustánczi Lia lemezlovas beszéltek. A reklámszakember szerint nem szabad összekeverni a látványt a valósággal, emellett egy veszélyes szelfinél népszerűbbek például azok, amelyek egy hírességgel készültek. Lia megválogatja, milyen fotókat posztol magáról, de fontosnak tartja, hogy egy nő ne mutasson sokat magáról a képeken.
tovább
Lolának megvan a célja a selfie-kkel
Lola gyakran csinál selfie-ket, nézd meg, milyen fotók készültek az énekesnőről!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS