FEM3 CAFÉ
Otthoni gyakorlatok a lapos és kockás hasért

A FEM3 Café-ban az otthon is végezhető hasizom gyakorlatok több varriációját mutatta be Kriston Péter személyi edző és Takács Gábor. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   hasizom   otthon

2016. október 25. 11:05Kapcsolódó anyagok
Ellepték a ˝kamuedzők˝ a konditermeket
Rengeteg a ˝kamuedző˝ a konditermek piacán. A FEM3 Café vendége Szalai Bence fitnesz edző, akivel a megfelelő tréner választásának fontosságáról volt szó.
tovább
Ülőmunkát végzel? Szánj időt ezekre a gyakorlatokra!
 Az ülőmunka komoly fizikai fájdalmakhoz vezethet. Ennek leküzdésében is segít a jóga. Kovalik Orsolya jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika jógaoktató voltak a FEM3 Café vendégei.
tovább
Napi öt perc a tökéletes hasizomért!
A mai rohanó világban sajnos nem mindenkinek jut ideje edzeni, azonban Szentgyörgyi Rómeó szuper edzésprogramot dolgozott ki, melyhez mindössze napi 5 percre van szükség és 1 hónap alatt tökéletes hasizmunk lehet!
tovább
Íme hét otthoni gyakorlat az álomalakért
Tánczos Lilla személyi edző szerint nincs sok mindenre szükségünk az egészséges életmód kialakításához, és persze az álomalak eléréséhez: heti 2-3 edzéssel és egy kis odafigyeléssel az étkezésre máris sokat tehetünk magunkért. Ráadásul az otthoni testmozgáshoz csak egy stabil székre és egy kis térre van szükségünk - megmutatjuk a 7 legszuperebb láb, kar és hasizom gyakorlatot!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS