FEM3 CAFÉ
A kommunikáció a szülő-gyermek kapcsolat kulcsa

 Az élet egyik legfontosabb területe a szülő- gyermek kapcsolat. A FEM3 Café szakértője Kiss József Zsolt, asztrológus, aki a felek közti kommunikáció fontosságáról beszélt a stúdióban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyerek   kommunikáció   szülő

2016. október 24. 10:56Kapcsolódó anyagok
Nem találod ki, hogy mivel töltötték a fél gyermekkorukat a...
Vastag Csaba és Tomi a FEM3 Caféban felelevenítették a gyermekkorukat. Közöttük 10 év a korkülönbség, de van még egy testvérük, aki korban kettejük között van. Kiderült, hogy Csaba párszor elkésett, amikor neki kellett az óvodába, iskolába mennie Tomiért, és hogy később már sokat lógtak, buliztak együtt. A srácok az édesapjuk veteményeséről, a krumplitermesztésről és a kapálásról is vidáman meséltek.
tovább
Rendkívül fontos a jó kommunikáció a kapcsolatban
A FEM3 Café nézői kérdéseire ezúttal Kling Rita coach válaszolt. 
tovább
Mit tehet a szülő, ha kiközösítik a gyermekét?
 A gyerekek közti kiközösítés sokszor csupán játéknak tűnik, ám nagyon komoly, mély és hosszú távú hatásai lehetnek. Pálosi Adrienn, pszichológus volt a FEM3 Café vendége, elárulta mi ilyenkor a szülők feladata!
tovább
Apukaként visszafogottabbá váltak a Compact Disco macsói
A Compact Disco csapata a fesztiválok és koncertek mellett is sok időt tölt együtt. Bár mindhárman apukák és otthoni teendőiket is tökéletesen ellátják, ennek ellenére a zenekari közösség is kiválóan működik. A FEM3 Café vendégei Walkó Csaba és Lofti Begi voltak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS