FEM3 CAFÉ
Diétázz az asztrológia segítségével!

A FEM3 Café szakértője Imolai Judit asztrológus volt, aki a csillagjegyek szerinti fogyásról árult el titkokat. A szakértő úgy gondolja, hogy fontos, hogy a diéta elkezdésekor pozitív célt tűzzünk ki magunk elé...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   diéta   fogyás

2016. október 21. 11:12Kapcsolódó anyagok
Fogyás a horoszkóp alapján?
A FEM3 Café szakértője Imolai Judit asztrológus volt, aki a csillagjegyek szerinti fogyásról beszélt, mely szerinte a leghatékonyabb diéta.
tovább
Pirner Almának és Konkoly Áginak meg sem kottyant a szülés...
Pirner Alma és Konkoly Ági csodásan néznek ki, a FEM3 Caféban elmesélték hogyan nyerték vissza alakjukat gyermekük világra hozása után. Alma terhessége alatt szinte végig edzett és folytatta diétáját, Ági viszont ˝engedett a kívánósságának˝, mégis lánya hathónapos korában már visszafogyott eredeti súlyára...
tovább
Szakértő válaszol: asztrológia és párkapcsolat
 A FEM3 Café szakértője, Kiss József Zsolt, asztrológus válaszolt a nézői kérdésekre az asztrológia és a párkapcsolat témakörében!
tovább
Segít-e a párválasztásban az asztrológia?
Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzánk illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítség jól jöhet – akár az asztrológia is. Ebben adott egy kis útmutatót a FEM3 Caféban Kiss József Zsolt, asztrológus!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS