FEM3 CAFÉ
Akár a tv előtt ülve is edzhetsz a formás karokért

A szép, formás karok elengedhetetlenek a szexi nő összképében. A FEM3 Caféban Tánczos Lilla személyi edző mutatott be pár hatásos, kart formáló gyakorlatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   tréning

2016. október 21. 10:59Kapcsolódó anyagok
Ellepték a ˝kamuedzők˝ a konditermeket
Rengeteg a ˝kamuedző˝ a konditermek piacán. A FEM3 Café vendége Szalai Bence fitnesz edző, akivel a megfelelő tréner választásának fontosságáról volt szó.
tovább
Ülőmunkát végzel? Szánj időt ezekre a gyakorlatokra!
 Az ülőmunka komoly fizikai fájdalmakhoz vezethet. Ennek leküzdésében is segít a jóga. Kovalik Orsolya jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika jógaoktató voltak a FEM3 Café vendégei.
tovább
Testedzés mozgás nélkül?
A mozdulatlansággal is lehet testet formálni, ha a statikus tornát választjuk. A különböző pozíciók kitartásával olyan izmokat lehet edzeni, amelyeket más edzésformával nem. 
tovább
Egyszerű gyakorlatok a feszes popsiért
A nők egyik legkritikusabb testrésze a fenék. Hidvégi Andrea személyi edző és Kovácsics Kitti mutatott néhány gyakorlatot, amellyel izmos, feszes hátsót érhetünk el.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS