FEM3 CAFÉ
Pirner Almának és Konkoly Áginak meg sem kottyant a szülés utáni fogyás

Pirner Alma és Konkoly Ági csodásan néznek ki, a FEM3 Caféban elmesélték hogyan nyerték vissza alakjukat gyermekük világra hozása után. Alma terhessége alatt szinte végig edzett és folytatta diétáját, Ági viszont ˝engedett a kívánósságának˝, mégis lánya hathónapos korában már visszafogyott eredeti súlyára...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fogyás   konkoly ági   pirner alma   szülés

2016. október 21. 10:20Kapcsolódó anyagok
Íme néhány szülés utáni regeneráló gyakorlat
A FEM3 Café vendégei Tőkés Renáta volt, aki a szülés utáni regenerációban segítő gyakorlatokat mutatott be dr. Kerekes Tímeával.
tovább
Pirner Alma: ˝Bölcsődeellenesek vagyunk˝
A FEM3 Café műsorában Pirner Alma elárulta, hogy szerinte mi a boldog családi élet titka. Kiderült, hogy Alma és párja, miért bölcsőde ellenesek és hogy szerintük milyen alternatív lehetőségek vannak a gyermekük szocializálására…
tovább
Tündéri: Így nyugtataja meg kislányát Konkoly Ági! - Aktív...
Konkoly Ági megmutatta kislányát / 2015 megdöbbentő vallomásai / Sztárházasságok és válások 2015-ben / 2015 sztárbabái
tovább
Konkoly Ági tuti receptje a terhességi csíkok ellen
A szépségkirálynő azt ígéri, ha ezt a receptet használod, biztos, hogy elkerülheted a terhességi csíkok kialakulását.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS