FEM3 CAFÉ
Ruhák az előnytelen testrészek elrejtéséhez

Nem mindenkinek adatik meg, hogy modellalkattal és modellmagassággal jöjjön a világra, de szerencsére a ruhák és kiegészítők tekintetében, már olyan széles a repertoár, hogy könnyedén válogathatunk előnyünkre. A FEM3 Café vendége Ágoston Bettina, stylist volt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ruha   stylist   szépség

2016. október 20. 11:35Kapcsolódó anyagok
Kreatív ötletek gyerekruhákhoz
Babák és kisgyermekek öltöztetése szinte minden évszakban komoly feladat elé állítja a szülőket. A különböző időjárási viszonyokra való felkészülésről, a praktikusságról és hogy hogyan érjük el a kényelmes viseletet, Szilvási Kata kreatív blogger adott tanácsokat. Mindemellett könnyen, otthon is megvalósítható ötletek is adott Szilvási Kata ahhoz, hogy a kinőtt ruhákat hogyan használjunk fel újként.
tovább
A kisebb mellű nőknek minden jól áll?
Ágoston Bettina stylist olyan felsőket mutatott be, amelyek a kisebb mellmérettel rendelkező hölgyek számára előnyösek…
tovább
Fontos a ruha alapanyaga a kánikulában
Kovács Erika divattervező elárulta, hogy fontos a ruha légáteresztő képessége, mivel egy zárt ruházatban nagyon melegünk lesz. Azt javasolja, hogy selyemből vagy pamutból készült ruhákat hordjunk, mert ezek az anyagok könnyen szellőznek. Ugyanakkor a divattervező figyelmeztetett, hogy minél világosabb, vékonyabb a ruha, annál jobban átereszti az UV sugarakat, ezért érdemes a bőrünket védeni.
tovább
Milyen alkatra való a szoknyanadrág?
Idén egyre divatosabb a térd alá érő szoknyanadrág. Hogy mivel tudjuk variálni, és hogy kiknek áll jól, arról Ágoston Bettina stylist mesélt…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS