FEM3 CAFÉ
Ellepték a ˝kamuedzők˝ a konditermeket

Rengeteg a ˝kamuedző˝ a konditermek piacán. A FEM3 Café vendége Szalai Bence fitnesz edző, akivel a megfelelő tréner választásának fontosságáról volt szó.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edző   fem3café_fitnesz   fitnesz   személyi edző   tréner

2016. október 20. 11:11Kapcsolódó anyagok
Ülőmunkát végzel? Szánj időt ezekre a gyakorlatokra!
 Az ülőmunka komoly fizikai fájdalmakhoz vezethet. Ennek leküzdésében is segít a jóga. Kovalik Orsolya jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika jógaoktató voltak a FEM3 Café vendégei.
tovább
Itt a megoldás a belső comb-problémákra!
Szorító nadrágok? Kidörzsölődött belső combok? Abszolút dobogós, a problémás testrészek versenyében a belső comb. Megfelelő gyakorlatokkal és némi kitartással azonban látványos eredményeket érhetünk el. Percze Tímea személyi edző volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Edzés egyedül vagy személyi edzővel?
A FEM3 Caféban Bálint Nándor, személyi edző beszélt arról, hogyan történik a sportolás egy edzővel…
tovább
Túlsúlyos férfiből személyi edző
Saját küzdelmeiről mesélt Krémer Kaposi Péter, személyi edző Joshi Bharatnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS