FEM3 CAFÉ
Szekeres Nóra és Xantus Barbara szerint sem létezik tökéletes anya

Tökéletes anya, tökéletes nevelési elv nem létezik, hisz a gyermekek is egytől egyig különbözőek. Erről a témáról beszélgetett Szekeres Nóra és Xantus Barbara a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anya   nevelés   szekeres nóra   xantus barbara

2016. október 17. 12:03Kapcsolódó anyagok
Az önbizalomhiány már gyerekkorban kialakulhat
A magyar nők többsége önbizalomhiányban szenved, aminek hátterében a neveltetés állhat. A témában Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus nyilatkozott, aki elárulta, hogy fiatalkorban nagyon meghatározó a környezet, és sok esetben a szülők sem hisznek igazán magukban, és azt tanácsolják a gyerekeiknek, hogy ne akarjanak túl sokat…
tovább
Igazán felpörgött Szekeres Nóra élete
Szekeres Nóra semmit sem változott az évek során, és új adásokkal várja Babavilág nézőit. A gyönyörű műsorvezető nemrégiben Spanyolországban nyaralt, ahonnét fantasztikus élményekkel tért haza. Nóráról a FEM3 Caféban kiderült, hogy rengeteget jótékonykodik, és, hogy hamarosan vállalkozásba kezd. 
tovább
Hihetetlen: fiús lány volt Szekeres Nóra!
A műsorvezető egészen 10 éves koráig fiúsan öltözködött, de utána már igazán nőies stílusra váltott és elhagyta a farmer-póló kombinációt. Nóra ha teheti legtöbbször szoknyát vesz, magassarkúval, de a csinos ékszereket sem veti meg. Megosztotta a FEM 3 Café-ban azt is, hogy különböző alkalmakra milyen ruha összeállítást választana.
tovább
Xantus Barbaba a férfiakról: ˝Én az egész emberre várok˝
 A színésznő már nyitott egy új párkapcsolatra, de elárulta, nem jár el csak azért szórakozni, hogy férfit fogjon. Saját bevallása szerint igazi ˝boldogságkereső˝ és fontosabb számára az, hogy a szerelme teljes egészében az övé legyen, mint az, hogy mennyi ideig tart a kapcsolatuk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS