FEM3 CAFÉ
Itt a megoldás a belső comb-problémákra!

Szorító nadrágok? Kidörzsölődött belső combok? Abszolút dobogós, a problémás testrészek versenyében a belső comb. Megfelelő gyakorlatokkal és némi kitartással azonban látványos eredményeket érhetünk el. Percze Tímea személyi edző volt a FEM3 Café vendége.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   torna

2016. október 17. 10:58Kapcsolódó anyagok
Gyakorlatok a kerek fenékért
A FEM3 Caféban egy speciális farizom alakformáló gyakorlatsort mutatott be Czanik Krisztián és Szili Dorottya. 
tovább
Fitball-gyakorlatok a legkisebbeknek!
A rendszeres testmozgás nagyon fontos már egészen kicsi korban is. Gálik Csilla és apró tanítványai testtartás javító gyakorlatokat mutattak be a FEM3 Caféban.
tovább
Egyensúlyfejlesztés tornával
A FEM3 Café vendége Szabó Péter személyi edző volt, aki az egyensúly és koordinációs fejlesztő gyakorlatok jótékony hatásairól beszélt.
tovább
Saját testsúlyos edzés előnyei
Ki mondta, hogy csak konditeremben tudunk tökéletes alakot varázsolni magunknak? Néhány kreatív megoldással és technikával otthon is kiválóan formában tarthatjuk magunkat. Radányi Norbert, személyi edző és Pálmai Lili mutatott néhány edzés gyakorlatot, amit otthon is végezhetünk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS