FEM3 CAFÉ
Korda György is indulna a Sztárban sztárban?

Korda György és Balázs Klári a Sztárban sztár összes adását nézi, és mindketten nagyon szeretik a műsort. Külön örülnek annak, hogy klasszikusokat is színpadra visznek az indulók, és szívesen emlékeznek vissza Veréb Tamás produkciójára, aki a ˝Lady N˝-t énekelte. A FEM3 Café stúdiójában Klári felvetette, mi lenne, ha férje is indulna a következő szériában… A házaspár azonban egyelőre saját karácsonyi koncertjére készül, ahol eddig tőlük még sosem hallott dalokat is előadnak majd.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: balázs klári   korda györgy   sztárban sztár

2016. október 12. 12:17Kapcsolódó anyagok
Nagy Adri rászoruló gyerekeknek mutatta meg a Sztárban sztár...
Nagy Adrienn énekesnő és Tardi Tamás álomnapok keretein belül maguk teljesítik egy-egy hátrányos helyzetű gyermek kívánságát. A Sztárban Sztár énekesnőjének mindig is fontosak voltak a gyerekek, ugyanis neki is van 3 unokatestvére, akikért él-hal. Ő, mint háziasszony, minden álomnapra elmegy, és minden élményben osztozik a lurkókkal.
tovább
Veszélyben volt Balázs Klári élete?
Az énekesnő elgondolkodott, hogy könyvet írjon utazási élményeikről, hiszen annyi helyen jártak már a világban, hogy kincset érő fotóalbumuk van. Egy ecuadori dzsungelben kirándultak, amikor olyan hangyákkal találkoztak, amelyek védettek, de a csípésük mégis halálos, így fokozottan kellett figyelniük. Klári a tapasztalatról elmondta: nagyon veszélyes dolog a dzsungel.
tovább
Az egyetlen casting Korda György életében…
Korda Gyuri elmesélte Joshinak, hogyan kezdődött pókeres karrierje…
tovább
Hamis Facebook-profillal rontják Korda György renoméját
Visszaéltek Korda György ismertségével. Valaki egy ál-profilt készített neki a legnagyobb közösségi oldalon. Klárika ...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS