FEM3 CAFÉ
Bárdosi Sanyi szerint nem létezik barátság férfi és nő között

Lipcsei Betta és Bárdosi Sanyi voltak a FEM3 Café vendégei, akik arról a kérdésről vitáztak, hogy létezik-e barátság férfi és nő között. Az egyik fél mindig többet akar, mint a másik – vallja Sanyi, akinek így nincsenek is lány barátai. Betta viszont a saját példájából kiindulva hisz abban, hogy működhet efféle kapcsolat az ellenkező nemek között is…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bárdosi sándor   lipcsei betta

2016. október 11. 10:40Kapcsolódó anyagok
Bárdosi Sándorék kislányt szeretnének
Bárdosi Sándor magával hozta családját a FEM3 Caféba, ahol fia, az örökmozgó Sanyika átrendezte a stúdiót. Bárdosiék nemrégiben Noszvajon nyaraltak, amiről mókás részleteket is elárultak. Az egykori olimpikon és párja, Ildikó terveznek egy kistestvért Sanyikának, és remélik, hogy az lány lesz. 
tovább
Bárdosi Sanyit a sport választotta el szerelmétől?
Bárdosi Sanyi igazi rosszcsont volt gyerekként, a FEM3 Caféban elmesélte, milyen csínytevéseket követett el. De szóba került az is, hogy nagy csajozó volt, de előfordult, hogy az ő szívét is összetörték. Arról is mesélt, első szerelmével a sport miatt szakítottak…
tovább
Bárdosi Sanyi tilosban járt kisfiával?
A birkózó egyéves kisfiának szerette volna megmutatni, milyen is a hófehér táj, de akkor éppen sehol sem esett, ezért a Mátrába ment a család, ahol hóágyúk segítségével alakították ki a pályát. Sanyi azt mondja, hogy a síelők mellett nem illik szánkózni, de azért ők a pálya szélén csúszkáltak egy kicsit.
tovább
Cuki! Bárdosi Sanyi kisfia szétszedte a FEM3 Café díszletét
Bárdosi Sanyiék életét bearanyozza kisfiúk, Sanyika, aki annyira örökmozgó, hogy egy percre sem lehet levenni a figyelmet róla. Bár a kisfiú igazi nagydumás, ezúttal ˝rendbontó˝ szerepben láthatták a nézők, és nem kímélte a FEM3 Café díszletét.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS