FEM3 CAFÉ
Légúti fertőzések: Mikor maradjon inkább otthon a gyermek?

 A FEM 3 Caféban Dr. Bérczes Rita gyermekorvos válaszolt a légúti fertőzésekkel kapcsolatos kérdésekre.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   fertőzés

2016. október 3. 12:25Kapcsolódó anyagok
A fűtési időszakkal a krupp-szezon is elindul
A krupp a légutak fertőző megbetegedése, ami leginkább a kisgyerekeket érinti, és fulladással járhat. Dr. Bérczes Rita gyermekorvos volt a FEM3 Café vendége.
tovább
Nagyon fontosak az anyajegyszűrések
Az anyajegyek változatos méretűek és formájúak lehetnek: leggyakrabban néhány milliméteresek, világos- vagy sötétbarnák, kör alakúak vagy szabálytalanok, és a felszínük is éppúgy lehet sima, mint egyenetlen. Az anyajegyszűrések fontosságáról Dr. Noll Judit, bőrgyógyász beszélt a FEM3 Caféban. 
tovább
Gyógynövénnyel a pajzsmirigybetegség ellen
Vannak olyan növények, amelyek teaként használva a szervezetnek több problémáját is kezelni, mérsékelni tudják. Ilyen például a szurokfű, de Szabó György gyógynövényszakértő egyéb lehetőségeket is említett.
tovább
A szakértő válaszol: Forduljunk orvoshoz a szemölccsel!
 Dr. Noll Judit bőrgyógyász válaszolt a nézők kérdéseire a fertőzés kezelésével kapcsolatban. A szakértő nem javasolja az otthoni szemölcseltávolítást, és azt tanácsolja, hogy mindenképpen ilyen esetben orvoshoz kell fordulni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS