FEM3 CAFÉ
A fűtési időszakkal a krupp-szezon is elindul

A krupp a légutak fertőző megbetegedése, ami leginkább a kisgyerekeket érinti, és fulladással járhat. Dr. Bérczes Rita gyermekorvos volt a FEM3 Café vendége.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   orvos   szakértő

2016. október 3. 12:10Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: A pajzsmirigy és a terhesség
 Dr. Koppány Viktória, endokrinológus válaszolt a FEM3 Café nézői kérdéseire.
tovább
Kullancscsípés: tények, tünetek, tévhitek
Kullancscsípés esetén nem kell feltétlenül pánikba esni, hiszen nem mindegyik vérszívó fertőzött. Ha mégis, akkor különböző tünetek jelentkeznek. A FEM3 Caféban Dr. Noll Judit ezekről a tünetekről beszélt, továbbá eloszlatott néhány tévhitet a kullancscsípéssel kapcsolatban.
tovább
A szakértő válaszol: Minden alvászavar orvosolható
A FEM3 Caféban Hermánné Fogarassy Éva alvásterapeuta válaszolt a nézők kérdéseire az alvászavarok kezelésével kapcsolatban. A szakértő szerint fontos felkeresni a megfelelő szakembereket probléma esetén. 
tovább
Megelőzhető, hogy a gyerek elkapja a rotavírust!
Dr. Ujhelyi Enikő, az egyesített Szent István és Szent László Kórház gyermekintenzív osztályának osztályvezető főorvosa beszélt a rotavírus tüneteiről, nehézségeiről és megoldásairól.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS