FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő: Vége a ˝lakkozott körmű életnek˝

Sütő Enikő hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben. Az egykori modell felhagyott azzal, hogy mindent irányítson, és hátrahagyta eddigi ˝lakozott körmű életét˝. Enikő a jelenben próbál élni, és őszintén beszélt FEM3 Caféban arról, hogyan élte meg a tavasszal történő szakítást, valamint, hogy van-e újabb szerelem a láthatáron...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmód   sütő enikő   szabadság   szakítás   szerelem

2016. szeptember 30. 11:05Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő erre a diétára esküszik
Fantasztikus formában van Sütő Enikő, aki a FEM3 Café vendége volt. Az egykori modell nagyon odafigyel az étkezésére, és nem is akármilyen diétára esküszik, amit már közel tíz éve alkalmaz. Habár egyes kutatók szerint a nyers étel diéta visszafordíthatja az öregedést, Enikő elárulta, hogy elsősorban nem ezért választotta ezt a diétát...
tovább
Palvin Barbi nem egy kifutómodell-alkat?
Sütő Enikő és Lakatos Márk reagáltak a Palvin Barbit ért negatív kommentekre. Márk szerint Barbi soha nem volt egy klasszikus értelemben vett kifutómodell, ő inkább mintát jelent. Sütő Enikő szerint pedig az erotika nem csontról és bőrről szól, Barbit pedig ˝hihetetlenül gusztusosnak˝ tartja.
tovább
Szexi! Sütő Enikő combot villantott!
Sütő Enikő New York-i és római nyaralásairól mesélt a FEM3 Caféban és utazásairól dögös képeket is hozott magával. Az egyik fotón például egy lenge fehér ruhában látható, amiből szexin elővillannak formás combjai.
tovább
Sütő Enikő leborotválta a haját
A modell borzasztóan fiús kislány volt, olyannyira, hogy 13 évesen leborotválta a haját…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS